Samen met u naar Voedselveiligheid

De basis voor de kwaliteit van uw producten wordt gevormd door goede hygiëne en voedselveiligheid. Smaakvolle producten zijn belangrijk maar voedselveiligheid is een must

Voor vele is voedselveiligheid het hebben van een goede HACCP-studie. Bij Précon zijn we van de overtuiging dat het veel meer is dan dat. Voedselveiligheid begint op de werkvloer bij de medewerkers. Welke maatregelen zijn er nodig om een veilig product op de markt te brengen? Précon helpt u met de vertaling van hygiëne en voedselveiligheid naar de praktijk. Daarnaast zorgen wij ervoor dat uw medewerkers in de volledige organisatie, van operator tot manager, een grondige opleiding krijgen. Het continu verbeteren van de voedselveiligheidscultuur in uw bedrijf, daar ligt onze focus.

Informatie aanvragen
Of bel +32 (0)3 616 08 69

Onze aanpak

Onze consultants ondersteunen u bij het beheersen van grondstoffenrisico’s en het opvolgen van uw leveranciers. Ze overlopen stap voor stap de productieprocessen, dit samen met uw medewerkers als één team. Samen met uw medewerkers vormen we een team en komen we tot de maatregelen die genomen moeten worden om een veilig product op de markt te brengen. Wij ondersteunen u in het bedenken en invoeren van beheersmaatregelen en de daarbij horende bewaking. Met een voedselveilig product en een hygiënisch proces als resultaat.

De juiste consultant voor u

Bij aanvang inventariseren wij samen welke ondersteuning u wenst. We streven steeds naar de perfectie combinatie tussen de opdrachtgever en onze consultants. Niet enkel het expertiseniveau maar ook de persoonlijke match is van belang.

De gepaste kennis bij uw vraagstuk

Indien u werkt met een Précon consultant heeft u meer dan enkel diens kennis en ervaring ter beschikking. U kan steunen op de expertise van vele collega’s. Op die kunnen we u omringen met brede en bij uw vraagstuk passende kennis en ervaring. Het is voor ons een uitdaging om de beste oplossingsvorm te vinden voor uw vraagstuk, hoe complex die ook mag zijn.

Uw vraag beantwoord met passend maatwerk

De aanpak van Précon kenmerkt zich in het feit dat wij geen standaard oplossing aanbieden, maar een oplossing op maat van uw vraag en uw bedrijf. We geloven sterk in praktijkgericht maatwerk. Ons maatwerk is direct toepasbaar, op die manier zult u ook na afloop de toegevoegde waarde van ons werk ervaren. Aan het einde van de opdracht moet u op uw eigen kracht verder kunnen.

Contactformulier
Of bel ons op +32 (0)3 616 08 69

Stel uw vraag online

Contactgegevens

Onze professionals helpen u graag

Altijd op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Kantoor België is verhuisd! Het nieuwe adres is: Franklin Rooseveltplaats 12 bus 6, 8ste verdieping, 2060 Antwerpen

X