Internationale partners voor

Regulatory Affairs

Wet- en regelgeving bestaat uit complex taalgebruik, regelmatige wijzigingen en een hoop verplichtingen. Dit alles draagt vaak bij tot misverstanden en onduidelijkheden. Précon helpt u te voldoen aan de meest recente wet- en regelgeving voor uw bedrijf, product en etiketten.

Précon volgt de wetgeving op de voet en we beschikken over de nodige kennis en ervaring. Zo weten wij welke impact wijzigingen hebben op uw organisatie. Dit stelt ons in staat u vandaag voor te bereiden op de dag van morgen.

Specificatie- en grondstofbeheer

De meerwaarde die Précon kan bieden bij de klant ligt in de advisering, begeleiding en ondersteuning van specificatiebeheer. Het ontwikkelen van een etiketterings- en specificatiebeleid op maat tot automatisering van specificatiesystemen zoals Quasydoc.

Binnen Précon beschikken we over ruime ervaring met diverse systemen zoals TraceOne en SIM. Ook Vital rapportages ter onderbouwing van uw allergenenmanagement valt binnen de mogelijkheden.

Etikettering

Onze professionals zorgen aan de hand van recepturen en specificaties voor uw volledig etikettenbeheer. Dit kan variëren van ondersteuning bij het opzetten van declaraties tot en met de volledige label validatie op basis van nationale en internationale wet- en regelgeving. Evens kan u bij ons terecht voor een wettelijk correcte vertaling van uw etiketdeclaraties.

Claims

Voor het gebruik van voedings- en gezondheidsclaims zijn bedrijven gebonden aan strenge regels. Deze regels gaan verder dan enkel verpakking, ze kunnen ook impact hebben op reclamemateriaal en websites. Précon beschikt over de expertise om uw claims te beoordelen en te onderbouwen volgens actuele wet- en regelgeving

Informatie aanvragen

Stel uw vraag online

Contactgegevens

Onze professionals helpen u graag

Altijd op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief