Technisch onderhoud

Efficiëntie is van groot belang in de productie, zodat zoveel mogelijk output gegenereerd kan worden. Onnodige stilstand door defecte machines is daarvoor funest. Een goede onderhoudsplanning is hierbij van groot belang. De Quasydoc module Technisch onderhoud draagt hieraan bij.

Benoem alle machines en onderdelen en geef aan wat de draaiuren zijn. Stel een frequentie voor onderhoud vast en stel op basis hiervan een onderhoudsplanning op. In de kalender zit u vervolgens heel eenvoudig welke machines en onderdelen op de planning staan. Door het toevoegen van de instructie zorgt u ervoor dat uw medewerkers van de technische dienst altijd de juiste onderhoudsmethode voor handen hebben.

Met de mobiele app van QD-Tech is het mogelijk om apparatuur, met behulp van een barcode, te identificeren. Zo registreert u razendsnel uw onderhoudsactiviteiten. Ook kunt u met behulp van QD-Tech direct aantoonbaar de vrijgave van de apparatuur doen. Zo werk je conform de eisen gesteld in de norm.

Door gebruik te maken van QD-Tech heeft u direct de onderhoudsregistratie per machine beschikbaar. Ook genereert u via een automatische tijdsregistratie eenvoudig inzicht in de shutdown als gevolg van het onderhoud. Hiermee bent u beter in staat beter te sturen op preventief onderhoud, waardoor de efficiëntie van uw productieproces wordt verhoogd.

Altijd op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief