Praktijkgerichte professionals Kwaliteitsmanagement

Een belangrijke overtuiging die leeft bij Précon is dat kwaliteitsmanagement meer is dan compliant zijn aan kwaliteitsstandaarden zoals BRC, IFS, GFSI en FSSC22000. Streven naar continu verbeteren en kwaliteit dragen we hoog in het vaandel.

Een balans tussen bedrijfsresultaat en kwaliteit is de cultuur die we trachten te ondersteunen. Kwaliteit gaat over meer dan enkel procedures, product en processen. De houding van management en medewerkers speelt een grote rol.
Een verbinding tussen werkvloer en management én tussen klant en leverancier dient gelegd te worden door kwaliteitsmanagement.

We geloven hiervoor in een aanpak op maat want hoe deze verbinding gelegd wordt, verschilt voor elke klant.

Ondernemersscan

Heeft u een bedrijf in de food sector? Dan is onze scan een handig hulpmiddel om te ontdekken welke wet- en regelgeving van toepassing is.

Welke certificering is voor mijn bedrijf van toepassing?

Kwaliteitsmanagement - productie

Productie

Voor uw bedrijf zijn de normen BRC Food, IFS Food of FSSC22000 van toepassing.

Kwaliteitsmanagement - Verpakkingen

Verpakkingen

Produceert u verpakkingen voor de voedingsmiddelenindustrie? Dan zijn BRC packaging, IFS PACsecure of FSSC22000 voor u van toepassing.

Kwaliteitsmanagement - Transport en opslag

Transport en opslag

Slaat u voedingsmiddelen op of transporteert u deze? Dan zijn BRC Storage & Distribution, IFS Logistics of FSSC22000 voor u van toepassing.

Kwaliteitsmanagement - Handel, import en export

Handel, import en export

U koopt en verkoopt voedingsmiddelen, maar heeft geen eigen productie, opslag of transport? Dan zijn BRC agents & brokers of IFS broker voor u geschikt.

Kwaliteitsmanagement - Groothandel & Retail

Groothandel & Retail

Verkoopt u voedingsmiddelen in uw winkel of groothandel? Dan kunnen BRC retail of IFS Wholesale/Cash & Carry voor u geschikt zijn.

Bent u op zoek naar ondersteuning bij de implementatie van een norm? Neem dan contact met ons op. Onze professionals helpen u graag.

Informatie aanvragen
of bel ons op +32 (0)3 616 08 69

Onze aanpak

Onze consultants ondersteunen u bij het beheersen van grondstoffenrisico’s en het opvolgen van uw leveranciers. Ze overlopen stap voor stap de productieprocessen, dit samen met uw medewerkers als 1 een team. Samen met uw medewerkers vormen we een team en komen we tot de maatregelen die genomen moeten worden om een veilig product op de markt te brengen. Wij ondersteunen u in het bedenken en invoeren van beheersmaatregelen en de daarbij horende bewaking. Met een voedselveilig product en een hygiënisch proces als resultaat.

De juiste consultant voor u

Bij aanvang inventariseren wij samen welke ondersteuning u wenst. We streven steeds naar de perfectie combinatie tussen de opdrachtgever en onze consultants. Niet enkel het expertiseniveau maar ook de persoonlijke match is van belang.

De gepaste kennis bij uw vraagstuk

Indien u werkt met een Précon consultant heeft u meer dan enkel diens kennis en ervaring ter beschikking. U kan steunen op de expertise van vele collega’s. Op die kunnen we u omringen met brede en bij uw vraagstuk passende kennis en ervaring. Het is voor ons een uitdaging om de beste oplossingsvorm te vinden voor uw vraagstuk, hoe complex die ook mag zijn.

Uw vraag beantwoord met passend maatwerk

De aanpak van Précon kenmerkt zich in het feit dat wij geen standaard oplossing aanbieden, maar een oplossing op maat van uw vraag en uw bedrijf. We geloven sterk in praktijkgericht maatwerk. Ons maatwerk is direct toepasbaar, op die manier zult u ook na afloop de toegevoegde waarde van ons werk ervaren. Aan het einde van de opdracht moet u op uw eigen kracht verder kunnen.

Informatie aanvragen
Of bel ons op +32 (0)3 616 08 69

Stel uw vraag online

Contactgegevens

Onze professionals helpen u graag

Altijd op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Kantoor België is verhuisd! Het nieuwe adres is: Franklin Rooseveltplaats 12 bus 6, 8ste verdieping, 2060 Antwerpen

X