Beeverskaas bv rijpt en verhandelt alle Beemsterkaas voor de Belux markt Kwaliteitsmanagement “outsourcen”, kan dat?

Via deze case belichten we graag even onze "outsoucing" dienstverlening. Hebt u een klein bedrijf en kan u geen full time kwaliteitsmanager in dienst nemen? Is de kwaliteitsdienst in uw bedrijf overbelast? Dan kan u gebruik maken van deze dienstverlening. Précon kan de volledige kwaliteitsdienst of een bepaald deel ervan, bv. interne audits, overnemen voor uw firma en u zo ontzorgen. Wij vertrekken steeds uit van uw bestaande kwaliteitssysteem en zullen dit samen met u verder optimaliseren. Onze consultant komt op afgesproken momenten bij u langs om de kwaliteit te bewaken en het systeem aansluitend te onderhouden. U kan rekenen op de gespecialiseerde en up-to-date kennis van uw consultant en alle andere Précon experten.

Onze consultant Emily Vanheel is al een tijd bij Beeverkaas aan de slag. Beeverskaas bv rijpt en verhandelt alle Beemsterkaas voor de Belux markt.

Kaas

We laten graag even Peter Beevers, bestuurder Beeverskaas, Beemster Belgium aan het woord: "Kwaliteit in al zijn facetten is cruciaal voor ons. Uiteraard moet deze kwaliteit dan ook maximaal geborgd worden. Daarin is Précon voor ons een sterke partner gebleken. Wij werkten ruim 15 jaar met eenzelfde zelfstandige consultant die het hele kwaliteitssysteem zelfstandig heeft opgezet. Op een bepaald moment werd de werklast door de evolutie in het bedrijf van haar partner, te hoog.

In overleg werd Précon ingeschakeld om onder supervisie van de vorige consultant het kwaliteitssysteem geleidelijk over te nemen. De overdracht is vrijwel naadloos verlopen. De medewerkster van Précon werkt zeer zelfstandig, wat ook een belangrijke vereiste voor ons was. Ook de jaarlijkse kwaliteitsaudits (BRC en ACS) leiden, zoals voorheen, steeds tot een goed resultaat . Tevens blijft het systeem, dat nu direct door de Précon-medewerkster wordt opgevolgd, dynamisch evolueren wat uiteraard de bedoeling ook is teneinde de evoluerende voedselveiligheidseisen voor te kunnen blijven."

Meer informatie?

Wil je graag meer weten over deze dienstverlening, onze aanpak en de voordelen voor uw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@precon.group of +32 (0)11 26 99 07.

Kaas

Betrokken Professionals

Stel uw vraag online

Stel uw vraag online

Altijd op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Kantoor België is verhuisd! Het nieuwe adres is: Franklin Rooseveltplaats 12 bus 6, 8ste verdieping, 2060 Antwerpen

X