Precon Food logo Precon Food logo
  • Non-Food
  • Governance
  • Learning
Menu
Contact
  • Dutch
  • English
Skip to content
  • Home
  • Expertises
    • Voedselveiligheid
      • Database Gevarenanalyse
    • Regulatory Affairs
      • Food Law Guide
      • Zoekhulp wetgeving etikettering
    • Organisatieoptimalisatie
      • Opleidingsplan
    • Learning
      • Trainingskalender
  • Over ons
  • Werken bij
  • Contact
  • Dutch
  • English
  • Compliance en certificering
  • Kwaliteitsstandaarden
  • QA Software
Precon Food logo
  • Home
  • Cases
  • Over ons
  • Werken bij
  • Actueel
  • Contact
Expertises
  • Kwaliteitsmanagement
    • Compliance
    • QA Software
    • Kwaliteitsstandaarden
    • Ondernemersscan
  • Voedselveiligheid
    • HACCP
    • Database Gevarenanalyse
  • Regulatory Affairs
    • Food Law Guide
    • Zoekhulp wetgeving etikettering
  • Organisatieoptimalisatie
    • Opleidingsplan
  • Learning
    • Trainingskalender

Home Actueel

Stel uw vraag online

Afspraak maken

Proefabonnement aanvragen

NIEUWSBRIEF

Iedere maand op de hoogte van het laatste nieuws!

Weten wat er speelt op het gebied van food?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief!
Nee, bedankt.

Interessant Nieuws

Nieuwe beslisboom in de Codex Alimentarius

Paul Besseling
Paul Besseling
19 juli 2023
Een opleidingsplan voor duurzame inzetbaarheid in de organisatie

Een opleidingsplan voor duurzame inzetbaarheid in de organisatie

Bieke Hendrikx
Bieke Hendrikx
17 mei 2023
wijzigingen in IFS Food versie 8

Wat zijn de vernieuwingen van IFS Food versie 8?

Debbie Cleynhens
Debbie Cleynhens
8 mei 2023
Publicatie van versie 6 van het FSSC 22000 schema

Publicatie van versie 6 van het FSSC 22000 schema

Bieke Hendrikx
Bieke Hendrikx
21 april 2023
e-learning trends en grondige update van Elzi

E-learning trends en grondige update van Elzi

Bieke Hendrikx
Bieke Hendrikx
Beheersing van omgevingspathogenen

Beheersing van omgevingspathogenen

Debbie Cleynhens
Debbie Cleynhens
Listeria monocytogenes in kant-en-klare levensmiddelen

Listeria monocytogenes in kant-en-klare levensmiddelen

Emily Vanheel
Emily Vanheel
8 maart 2023

De nieuwe BRCGS en IFS, wat brengen zij ons?

Anne Marij Kramer-Koster
Anne Marij Kramer-Koster
21 februari 2023

GFSI schorst IFS voor een periode van 3 maand

Madelon Holland
Madelon Holland
14 december 2022
  • 1
  • 2
  • Volgende

Altijd op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Précon Consulting Group

  • Food
  • Non-Food
  • Governance
  • Learning

Contact

info@precon-food.be

Précon Food Consultants bvba

Herkenrodesingel 4/3
3500 Hasselt
België

+32 (0)11 26 99 07

Précon Consulting Group B.V.

Regulierenring 16
3981 LB Bunnik
Nederland

+31 (0)30 65 66 010

Expertises

  • Voedselveiligheid
    • HACCP
  • Kwaliteitsmanagement
    • Compliance en certificering
    • QA Software
  • Regulatory Affairs
    • Etikettering
  • Organisatieoptimalisatie
    • Procesverbetering
    • MVO
  • Learning
    • Trainingen

Onze cases

Fundament 2060
Fundament 2060

Een voedselveiligheids­handboek en hygiëne­opleiding als ondersteuning van hun nieuwe kweek­programma’s

Verbeterpunten Food Defense blootgelegd door Mystery Guest
Een Mystery Guest van Précon

Food Defense Test

Managen van de kwaliteitsdienst en vernieuwen van het kwaliteitssysteem
inclusief de HACCP-studie

Managen van de kwaliteitsdienst en vernieuwen van het kwaliteitssysteem

Certificaten

  • Cedeo*erkend
    Bedrijfsopleidingen Maatwerk
  • dienstverlenervoordekmo
    Registratienummer: DV.O230775
  • Foodscan
  • FSSC 22000 erkend
    Trainingsorganisatie
Précon Food Consultants | Onderdeel van Précon Consulting Group B.V.
Privacy | Disclaimer | Algemene voorwaarden
© 2023: Précon Food Consultants bvba | Sitemap | Samenwerkingen
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de best mogelijke ervaring op onze website kunnen aanbieden. Als je doorgaat met het gebruiken van de site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.AccepterenPrivacybeleid